Trimsalon

 

Vachtverzorging van de hond:

Voorlopig heb ik geen plek voor nieuwe klanten.

Vachtverzorging door technieken toe te passen die bij de vacht van uw hond past. Zo probeer ik altijd de vacht van de hond zo goed en gezond mogelijk te houden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de conditie van de vacht. Je kan zelf een bijdrage leveren door de vacht en de huid goed in de gaten te houden en op tijd een afspraak te maken voor een trimbeurt. Als je niet in de gelegenheid bent om de vacht zelf bij te houden tussen de trimbeurten, dan kan het verstandig zijn om vaker een trimbeurt in te plannen. Ik kan je ook adviseren hoe je zelf de vacht van je hond kan verzorgen.

Ik trim alleen op afspraak en werk alleen met vaste klanten die direct een volgende afspraak inplannen. 

Een trimbeurt is een arbeidsintensieve bezigheid. Het trimmen van een hond kan zomaar een paar uur duren.

Een trimbeurt kan bestaan uit 1 of meerdere van de volgende handelingen: borstelen, kammen, scheren, knippen, plukken, wassen, drogen, oortjes schoonmaken en nagels knippen. Bij de behandeling is inbegrepen: wassen, knippen van de nagels en verwijderen van overtollig haar uit de oren.

 

Je kan bij mij ook trimgereedschappen aanschaffen, zoals borstels, kammen, shampoo, conditioner of een waterblazer. Een trimster weet als geen ander wat je nodig hebt voor de vachtverzorging van je hond.

 

Prijzen:

Kleintjes (max. 10 kg)  tussen € 55,- en € 70,-.

Middenslag (max 25 kg) tussen  € € 65,- en € 85,-

Groot (25 kg en meer) tussen € 80,- en € 120,-

Gemiddeld komt het erop neer dat de kosten voor het trimmen van een hond € 55,- per uur zijn.

Bij klitten, vlooien of andere “hindernissen” voor het trimwerk reken ik een meerprijs van minimaal € 20,-

Bij het ophalen van uw hond wordt er direct afgerekend. Je kan met pin, betaalverzoek of cash betalen.

 

Schade die is toegebracht door de hond aan mij of aan kostbare spullen, zullen bij u in rekening worden gebracht. Het is belangrijk dat u een WA verzekering heeft met dekking voor schade aangebracht door uw huisdier.

Niet op komen dagen of niet annuleren 24 uur voor de afspraak betekent dat de kosten van de trimbeurt in rekening worden gebracht.

En vrijdag voor 17 uur om voor maandag te annuleren.