Trimsalon

 

Vachtverzorging

Bel Joke voor een trimafspraak: 06-46512275 (voorlopig heb ik geen plek voor nieuwe klanten, ik neem alleen nog kleine - en middenslag hondjes aan op het moment dat ik plek heb).

Vanaf augustus 2022 gaan de prijzen voor trimhonden omhoog:

Vachtverzorging door technieken toe te passen die bij de vacht van uw hond past. Zo probeer ik altijd de vacht van de hond zo goed en gezond mogelijk te houden. De mogelijkheden zijn afhankelijk van de conditie van de vacht. Je kan zelf een bijdrage leveren door de vacht en de huid goed in de gaten te houden en op tijd een afspraak te maken voor een trimbeurt. Als je niet in de gelegenheid bent om de vacht zelf bij te houden tussen de trimbeurten, dan kan het verstandig zijn om vaker een trimbeurt in te plannen. Ik kan je ook adviseren hoe je zelf de vacht van je hond kan verzorgen.

De Trimsalon is geopend op maandag en woensdag, soms ook op vrijdag. Ik trim alleen op afspraak en werk alleen met vaste klanten die direct een volgende afspraak inplannen. Vanwege de grote vraag naar een goede trimster, neem ik geen grote honden meer aan. Af en toe heb ik nog plek voor een klein hondje. Ik ben bereikbaar op 06-46512275

Een trimbeurt is een arbeidsintensieve bezigheid. Het trimmen van een hond kan zomaar een paar uur duren.

Een trimbeurt kan bestaan uit 1 of meerdere van de volgende handelingen: borstelen, kammen, scheren, knippen, plukken, wassen, drogen, oortjes schoonmaken en nagels knippen. Bij de behandeling is inbegrepen: wassen, knippen van de nagels en verwijderen van overtollig haar uit de oren.

Heb je een pup of jonge hond die in de toekomst met regelmaat naar de trimsalon gaat? Bel om een puppyafspraken te maken, zodat uw hondje vast kan wennen in de trimsalon. Als dit op een leuke ontspannen manier gebeurt komt je hond de rest van zijn leven met plezier in de trimsalon.

Ik zorg ervoor dat de hond zo min mogelijk stress ervaart tijdens de trimbeurt. Dat kan betekenen dat ik meer tijd nodig heb om de hond te laten ontspannen door bijvoorbeeld even op de grond rond te lopen, uit te laten, wat lekkers te geven, te spelen of een hersenwerk spelletje te doen.

Je kan bij mij ook trimgereedschappen aanschaffen, zoals borstels, kammen, shampoo, conditioner of een waterblazer. Een trimster weet als geen ander wat je nodig hebt voor de vachtverzorging van je hond.

Ik trim alleen op afspraak, u kunt mij (Joke Sauerbreij) bellen op: 06-46512275 van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur.

Kleintjes (max. 10 kg)  tussen € 55,- en € 65,- (kleine hondjes die elke 6 - 8 weken getrimd worden blijven € 50,-)

Middenslag (max 30 kg) tussen  € € 65,- en € 75,-

Groot (30 kg en meer) tussen € 80,- en € 120,-

Gemiddeld komt het erop neer dat de kosten voor het trimmen van een hond € 50,- per uur zijn.

Bij klitten, vlooien of andere “hindernissen” voor het trimwerk reken ik een meerprijs.

Bij het ophalen van uw hond wordt er direct afgerekend. Je kan met pin, betaalverzoek of cash betalen.